Venice Restaurants and Food Guide »

 Venice Restaurants and Food Guide

20/5/2011Venetië biedt een geweldige diner-ervaring en krijg je te genieten van de beste van de Italiaanse keuken. Er zijn verschillende Venice hotels die u kunt verblijven in tijdens uw bezoek. De keuken is geweldig en er zijn diverse restaurants om uit te proberen tijdens uw bezoek.

Je hebt verschillende opties om uit te kiezen als het gaat om eten in het Venetië gebied. U kunt een restaurant met een romantische sfeer die het je in de stad met je partner. Het is ook mogelijk om een ​​aantal trendy restaurants in de stad te vinden als je een sfeer die is levendiger.

Het is belangrijk om te controleren welke restaurants open zijn als je naar de stad, omdat sommige van hen gesloten blijven voor een paar weken tijdens de winter en de zomer.

Venice Bars
Het merendeel van de bars in de stad verdubbelen als cafes, maar je zult nog steeds in staat zijn om alcoholische dranken te bestellen. De prijzen van de drankjes variëren en deze worden bepaald door de service die u krijgt. Als je een ober serveert u, zal het meer kosten in vergelijking met die aan de bar. Het voedsel dat je mag verwachten in de bars, terwijl je in de stad zijn onder tramezzini en Panini broodjes.

Venice Cafes
Er zijn verschillende verbazingwekkende straat cafes in de stad en ze serveren een breed assortiment aan snacks en lunches. De lunch geserveerd is meestal licht en je kunt verschillende Italiaanse delicatessen, zoals pasta's, pizza slices, prachtige salades en sandwiches. Al deze heerlijkheden worden geserveerd met enkele van de beste Italiaanse kaas.

Venetië Restaurants
In Venetië wordt de lunch meestal geserveerd om 12.30 uur en je krijgt het diner rond 8pm. Het is mogelijk om het diner te krijgen eerder in een van de Venetië restaurants. De starters bevatten meestal olijven, rundvlees, ham en zeevruchten. Dit wordt gevolgd wat soep, pasta of rijst. Het hoofdgerecht in de maaltijden is meestal vlees of vis. Dit kan worden geserveerd met groente of salades. Het dessert is meestal een pudding, fruit of kaas. De laatste cursus is inclusief koffie en het wordt geserveerd na elke maaltijd.

Pizza's en pasta's zijn de meest voorkomende opties bij het uit eten in Venetië en het is mogelijk te vinden inrichtingen die gespecialiseerd zijn in hen.

Tags : Venice hotels Hotels in Venice Cheap Hotels in Venice Venice hotel reservation Venice accommodation Venice hotel deals Venice hotel discounts cheap Venice hotels
Category : reserved to connected users Print